Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
de första människorna eller de jag hoppas blir dom sista


lillith och adam

närhelst jag känner
närhelst min parfym
doftar gott på din hals
och nyrakade ben
i en kyss
köper vackra halsband

är allt som finns
du i mina penseldrag

en rytm av oändlighet

som spänner hat itu
och skapar framtid
ur aska


formas magmuskler
som lera
ur mandelmjölk

hyllas bröst
likt världen
vi skapat











Fri vers (Fri form) av Daphne VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-23 20:22



Bookmark and Share


  MagisterZ
Fantastiskt språk! Och titeln sedan; intresserad av kabbala och/eller esoterism? Jag menar, att Lilith var Adams första fru är väl kanske inte så allmänt känt :)
2023-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Daphne
Daphne VIP