Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svindel (Min kamp 2.22)

Jag drömmer

att jag klättrar uppför

en lång stege och sen

ska jag gå på en

smal gångväg

längs en bergssida

(räcken saknas)

men jag får svindel

jag måste vända

jag är vilse och

hittar inte hem igen

svindelkänslan är kvar

när jag vaknar

 

 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2022-09-23 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP