Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://youtu.be/bd29sNmzaag Francesco de Gregori


Un Angeletto come te

Un Angeletto
come te

Om jag
hörde dig viska
säga så

med mjuka läppar
mot mitt öra

Dansat hade jag
på citronsträngars
toner bland aftonlundar

iklädd en medelhavsbris
och stjärnestrålar

Krupit ner
bland stjärnorna

vid minnet
av våra avtryck
på stranden




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-23 23:34



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Så vacker
2022-09-27

  BenGust VIP
En medelhavsdröm.
2022-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP