Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natt efter natt

Till alla trasiga själar

Som likt mig vakar i natten

För sömnen kanske kommer 

Men den varar aldrig 

Natten igenom 

 

Utan oron gnager i magen

Och känslorna av misslyckande 

Får hjärtat att slå dubbelslag 

Bara någon timme efter

Att sömnen fångade mig

 

För att natt efter natt vakna

Med tydliga bilder från drömmar

Som både är helt realistiska 

Och samtidigt helt vansinniga 

 

Så till alla trasiga och vilsna själar 

Som likt mig saknar nattens vila 

Medan paniken och oron 

Driver oss ur sömnen 

Vill jag bara säga

Du är aldrig ensam. 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-09-26 06:21



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En bra och tankeväckande text om sömnproblem.
Den sista raden kan hjälpa andra med samma problem.
2022-09-26

  Solstrale VIP
Ja den hackade och malna sömnen är ett gissel… det finns dock tröst att i de där märkliga kanske jobbiga drömmar man har, vittnar dem om att ens sinnen är starka nog att bearbeta det komplexa eller svåra… vad gäller oron som gnager där tillkortakommanden räknas upp istället för positiva vinster, det kan man hjälpa sig själv med, genom att, skriva ned det man är nöjd med och för varje negativ sak hjärnan drar en i ångest för, kan man räkna upp en god och fin sak man lyckats med… men svårt är det med sömnlöshet/insomnia… en bra belyst text av detta dilemma…
2022-09-26

  Emanuel Sigridsson VIP
Den utsträckta handens varma innersida.
2022-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP