Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söta små städer i Mälardalen

 

Vad?

Jag slår vad om att du inte vet var Vad ligger.

 

Morgongåva 

 

Alla som bor i Morgongåva köper i regel en morgongåva till sina respektive när de gifter sig.

 

Kolbäck 

 

I Kolbäck gäller det att alltid ringa tillbaka (call back) när någon ringer upp dig. 

 

Kvicksund

 

Om du vill bosätta dig i Kvicksund måste du vara både kvick och sund.

 

 




Övriga genrer av Onomatoprofet VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-24 09:06



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Vad sägs om Njutånger? Dock ej Mälardalen men ändå.
2022-10-20

    Sefarge VIP
Acch såå?
Men kanske bättre leva
Där än i ett avskjutande
Fittja? "Alles is relativt
här in the world?"
;)
2022-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP