Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIKHETSTECKEN - tanka

Silverblå sländor

parningsdans på altangolv

i höstsolsvärme

en glimt av kärleksminnen

åtrå bortom vett och sans 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2022-09-26 17:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint!
2022-10-24

  Solweig Jansson VIP
Åh, så vackert !
2022-09-29

    Lena Staaf VIP
Härlig dikt! De sanslöst oblyga sländorna som väcker minnen.
2022-09-27

  Niliboy
Huga ligen vilken spänst!
2022-09-27

  Blomma-Stjärna VIP
när sländornas parningsdans väcker minnen av åtrå bortom vett och sans -
Bravo!
2022-09-27

  Öknens Ros VIP
Passion hos naturens mindre invånare.
2022-09-27

  Kajan VIP
Fint fångat där händelser runt omkring slår an en ton, och kanhända väcker minnen .
2022-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP