Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KARAMELLER

Jag är ingen yngling nu mera
Men jag är friskt på bettet
Om ni lockar med
Karameller

Jag ger er min hand
Jag ger er
Min hand

Öppet hus
För gudarna

Och vi bits då
Satan är nära

Putäll
På er grevar
Och baroner




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 39 gånger
Publicerad 2022-09-24 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP