Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tjuren

med påklistrat leende
står tjuren
i dörröppningen
och hälsar

ingen vet
vad han är
ute efter

och korna råmar
medan katten mjölkar




Fri vers av SatansSon
Läst 46 gånger
Publicerad 2022-09-24 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon