Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivandets möda


Källan fylls


Källan fylls
dyra droppar
flödar
rinner
sparas
slösas
föds på nytt
svett och tårar
blir levande

Orden banar väg genom tiden




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-24 12:38



Bookmark and Share


  Vindsvala VIP
Att sätta ord på känslor och upplevelser kan kräva lite tankemöda.
Fint valda ord till en dikts födelse!
2022-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP