Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nånting positivt måste finnas


Grämelse

Grämelse
kan jag känna
över alla misslyckanden
men
det var länge sen
grämelsen minskar med åren
den håller på att krympa
Tänk så här Jag måste ha gjort något lyckat i livet
Försök tänka positivt




Prosa av Ingegerd svedin VIP
Läst 55 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-24 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP