Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändringens tider ingen tar ansvar för

Fattar ni nu, hur allt är?
När alla älvor dansar över busshållplatsen
Visst är det solklart
Månens bana runt jorden har vänt
Ingen står för vad dom gör
Skyller ifrån sig och sitter tyst
I samma båt som sjönk för längesen
Kommer vi någonsin hitta hem igen?




Skapa | Skriva av Poesiråttan
Läst 81 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-24 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesiråttan