Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MED LYFTA HÄNDER PÅ STORTORGET

Jag vågar lyfta händerna

i torgets vimmel

och lyfta dem i lovprisning

mot Guds himmel

Det är vi som är de frälsta

som är normala

och de som trotsar Gud är

bara katastrofala

 

Och säga "Halleluja!"

på busshållplatsen

sjunga lovsång utanför

bankpalatsen

Det är den gemenskap

vi skapats för

fastän vissa tycker 

att den stör

 

 

LARZ GUSTAFSSON 24/9 2022

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2022-09-24 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP