Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rop

Mina ord

mina meningar

är rop och skrik

eller bara viskningar 

jag tänker ibland 

att jag kanske 

borde vara tyst 




Fri vers av Quasimodo
Läst 113 gånger
Publicerad 2022-09-24 18:53



Bookmark and Share


  Minkki VIP
illa vore det om Du tystnade
2022-09-29

  Monika A Mirsch VIP
varma e dina kommentarer
2022-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Quasimodo
Quasimodo