Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRÖSTMAT (haiku)

Lättare laga

en läcker Carbonara

än brustna hjärtan




Bunden vers (Haiku) av MaLo VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2022-09-24 20:07



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Lurig twist på den!

2022-11-01

  Larz Gustafsson VIP
Mmmm...carbonara!
2022-09-26

  Annica Kaufeldt VIP
Klockrent!
2022-09-26
  > Nästa text
< Föregående

MaLo
MaLo VIP