Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


kramar


Ingen tid


Nu sju år har passerat
sen du ifrån oss gick

det är så länge sedan
vi kramar av dig fick

När jag nu rensar vinden
och hittar spår av dig

det känns som om du
fortfarande finns här kvar
hos mig

Jag tittar på ditt foto
och läser dina brev

och tänker hur förunderligt
livet vårat blev

För trots det bittra slutet
på tiden som vi fått

så känns det i mitt hjärta
att ingen tid har gått




Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-24 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP