Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara därför (Min kamp 2.22)

Envis

outtröttlig

fast jag tröttnat

för länge sen

så varför, varför?

 

jag biter mig fast

i mina minnen

 

bara därför




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2022-09-24 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP