Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slutet gott allting gott




kunde jag
så skulle jag
stoppa vår kärlek
i en burk
i skafferiet
skulle den stå
söt och god
bara lite
var dag
skulle jag bre den
på en bit bröd
tills den tog slut






Fri vers av räddaVargen
Läst 58 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-24 22:43



Bookmark and Share


  minblekakind VIP
fint. skrev också om en burk en gång men denna gillar jag bättre.
2022-12-15
  > Nästa text
< Föregående

räddaVargen