Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hon kom från


Ingenstans


Hon satt på bänken
denna höstdag
i sin varma långa kjol

Skinnjackan med foder
sin långa ljuslila ullhalsduk
och varma sköna skinnstövlar

Sitt långa ljusa tjocka hår
lät hon fladdra i den mjuka brisen
solglasögon skymde hennes blick

Hon var lycklig
alla såg henne undrade vem
hon var varför hon satt där

På den gamla bänken
vid den tomma stranden
alldeles ensam




Fri vers av Irene Backström
Läst 43 gånger
Publicerad 2022-09-24 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström