Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten Domherre satt i Björken och


Var Vaken

Nu sover alla
det är natt mörkt
fåglarna är tysta

Bilvägen öde
endast en eller annan
utelampa glömd att släcka

Hon kunde inte somna
Kudden var för knölig
Täcket för varmt

Hasse snarkade högt
Lilla Tussilago börjat gråta
då hon tappat nappen

Nu smaskade hon på den
sov strax igen
Hasse hade vänt sig blev tyst

Hon tog hans hand i sin
snart sov även hon




Fri vers av Irene Backström
Läst 36 gånger
Publicerad 2022-09-24 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström