Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hon hade rest för att aldrig


Återvända


Glasen var gamla
mycket vackra
tjocka och tunga

De hade stått
där i skåpet
många år

Hon hade skött
om dem alltid
glänsande dammfria

Nu stod de
där i skåpet
dammiga gråvita




Fri vers av Irene Backström
Läst 47 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-24 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström