Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Farbror Blå

Det grävs gravar nu
Jag tror dock inte
Det grävs nån
För min kropp

Det grävs gravar
eftersom Harmageddon nalkas
Med stormsteg

Det kan inte gärna
Pågå i evighet
Det som händer

En blå man
Attackerade mig till exempel
Vid sjutiden igår kväll

Skriv för dig själv
Inte för andra menade han

Han är nog ett
Av många psykfall
Som frekventerar
poeter.se

Inget att bry sig om
Säger Lindgren




Fri vers av SatansSon
Läst 41 gånger
Publicerad 2022-09-25 02:21



Bookmark and Share


  Skatflickan VIP
Hoppas blå Mannen försvinner!
Och förövrigt, jag tycker om din bild du ritat!
2022-09-25
  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon