Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fest hos dig

nu är du tyst
sjömännen dricker
ditt kaffe och smakar
ditt kaffebröd
butterkaka och wienerbrön
och du som
är bra sugen
på godis nu
på slutet
käkar kanelbulle




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2022-09-25 02:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP