Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frågar på allvar och ber att nån ska höra mej.


Ta min själ härifrån!


Tror ni man kan dö av ren viljestyrka? Utan att göra ett aktivt val med kniv, tabletter eller sånt.. först lämnade mitt livs kärlek och min familj mej. Sen dog min pappa. Sen fick jag sparken utan att egentligen veta varför. Sen alla rykten, skitsnack, vänner som slutar existera.. hur lagar man det hjärtat? Den själen? Jag har ingen lust eller tänker inte försöka ta mitt livm det är liksom redan borta. Själsmässigt. Men jag klarar inte av att existera här längre. Jag platsar inte in nånstans och jag klarar inte av nånting. Och utan kärlek eller lycka. Va finns det då kvar att leva för? Jag tror på ödet å att allt händer av en mening men jag börjar förlora den tron. Vad kan va meningen med att leva såhär? Det här är ingen plats för mej. Jag hör inte hemma här bland vanliga människor. Jag har försökt ta livet av mej så många gånger på så många sätt men inte ens det klarar jag av. Så vad är meningen med mitt liv? Att hjälpa andra men själv vara deprimerad, olycklig och värdelös ensam? Då testar jag hellre att komma bort från den här världen.. för här finns inget för mej.




Övriga genrer av David Gunnarsson
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-25 04:22



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Kom att tänka på ett
Uttalande vid läsning
av denna text
"Världen var inget
för Erik och Erik
var inget för världen
Sagt av E.Stagnelius
Mor (Men hans ord
läses än förvisso?)
;)


2022-09-25
  > Nästa text
< Föregående

David Gunnarsson
David Gunnarsson