Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Orginalitets-orginal"



Vid karnevals-paraden:

-Nej men se därborta
är det inte Jesus?

-Nää det är bara
Rosa Pantern som
går igen utklädd
till St.Lucia o det
för andra året i
Rad. Att en del
inte kan förnya
sig?





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Sefarge VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-25 08:17



Bookmark and Share


  Glitträ VIP
.. Visst är det sorgligt! Man ska förnya sig helt klart
2022-09-25

  Kungskobran VIP
Det gäller att hålla masken
2022-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP