Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm aldrig att älska dig själv

Älska mig mycket
älska mig lite
älska mig idag
älska mig imorgon
älska mig kort
älska mig länge
älska mig när jag är ung och vacker
älska mig när jag är gammal och rynkig

men du får aldrig glömma bort
att först älska dig själv.




Fri vers (Prosapoesi) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-09-25 08:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP