Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gröna vilda tungor

Tiden är grå
och snurrar
kring sin
ensamhet.
Själen sitter
på en biograf
av intensiv
tomhet
bortglömd
av alla utom
ett barn med
en begeistrad
magisk blick
för det som
är värt någonting.
Den gröna solen
talar i vilda tungor.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 50 gånger
Publicerad 2022-09-25 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP