Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Busringning


Som förälskade barn jag busringer -
Höra rösten jag aldrig lär glömma
Tyst och raspigt och värmen den bringer
Gammal lycka och krossade drömmar.

Mellan oss ögonblick- evigheten
Det jag minns, det jag glömt - för att leva.
Alltid ung denna röst, denna läte,
Hymn till kärleken jag fick uppleva.




Bunden vers (Rim) av LMendoza Duran
Läst 57 gånger
Publicerad 2022-09-25 13:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LMendoza Duran
LMendoza Duran