Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bekännelse



Din gåva är att mästra
med livets ord
En bibel för otrogna
eller ekots närvaro
i världen
Ett sällskap i mörkret
till konstens vibrationer
Fysiska energier
och tankar
från en annan
dimension




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2022-09-25 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP