Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DÖDSDAG

Denna höstdag

kunde vara min dödsdag

Jag kunde segna ner

och aldrig vakna mer

Denna höstdag

kunde ge mig hjärtslag

Ge mig en enkel

till de saligas kvarter

 

 

Sjok av ångest 

har blivit min gäst

De är ett stråk av Satans

destruktivitet

Ingen glad fest

Jag ser en gul häst

Inte ett uns av någon

solidaritet

 

 

LARZ GUSTAFSSON 25/9 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2022-09-25 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP