Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hotfull ängel

jesus är min herde

även om mitt jag
skingrades är jag trygg
på grund av det

jesus syns inte
men som
ängel alltid

hotfull ängel
samlar mig
till dans




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 32 gånger
Publicerad 2022-09-25 17:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP