Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Putin och Trump

Putin ser så där sjuk ut som Donald Trump gör. Som barn måste de ha fått alldeles för lite kärlek, för lite närhet.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2022-09-25 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP