Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖGONENS SPEGEL

Se mej i ögonen älskling
vad ser du då
du ser en brinnande kärlek
djupare in i själen
kan du inte nå
Ögonen speglar allt
och jag fäster min blick vi din
Sammanslutna känns  vi
så nära himmelen

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-09-25 17:44



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vacker spegel...
2022-11-06

  Lars Hedlin
En mycket fin text!
2022-11-01

  Monika A Mirsch VIP
Mjuka, goa och träffande
är dina ord
om de tu
nära himmelen
Tack!!!
2022-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP