Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Den obligatoriska texten om höstdagjämningen. Av Algotezza. 2022-09-25, datum anger när texten blev läst, oavsett publicering. Bilden föreställer 'kärnvapen' på säkert avst


Kommentar på en text (2508) några rader på rim





Ibland känns taskiga väder,
som egenvalda o tympliga kläder,

tiden rinner genom timglasets inre yta,
tänka sig som framtid kan knyta,

an samtid om gamtid och även framtida modell,
som en känslans o tankens eviga rondell...



(Onödig förklaring.
gamtid säger förståndiga människor om den syssla
som gör att blicken ser ned på bytet, om det för
människan är en så kallad 'smarphone'.
Varningen består i om någon säger 'akta dig för att få
gamnacke', an är som i 'knyta an till en före teelse')



(Om bilden, vilken är tagen med tillstånd från den
som var chef på den tiden tiden i livsmedelsbutiken.
Ja och så med tillstånd av frukten själv förstås)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-27 09:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP