Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så sant som det är lögn


aforism25sep22

Livet är för kort

för att tas helt på allvar,

har någon sagt,

men för långt för att skämta bort.

 

Men jag tror att det är lagom långt för

att klaga på över en kopp kaffe.

 




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-25 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP