Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kabaré 2022


Stäng inte av pulsen

Det är så mycket måsten
hjulen bara måste rulla.
Livet är som en lång förkylning
ni vet den som aldrig riktigt vill bryta ut.
Stoppljusen i din kropp, dom dimmar på substanser från andra sidan floden
varje förlorad natt är en vunnen dag.
Vi säljer våra namn på skärmar, klickar hem elektronisk eufori.
Pulsen finns inte på kroppen, den existerar så länge lamporna lyser utanför och innanför.








Fri vers (Fri form) av Industrisemester VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-25 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Industrisemester
Industrisemester VIP