Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

B-nivå

Brunbrända bimbobrudar bärandes babianbebisar
bankade bastubadande bassängbesökare blodigt bakom
baskerbärande bankirers bandybana.

Barbariska Barkbåts-Bosse begick bärsärk:
Betäckte bamsebjörnar bestialiskt bland Borlänges
bostadsbestånd.

Babel babblandes bisarrt bekostade bullbakarböcker
bet bra bland bakbordsbitna bläddrar-bratsen.




Övriga genrer av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-25 21:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett kul sätt du går loss på B-ord! Du lyckas få ihop långa meningar på ett skickligt sätt. Du är fenomenal på ordlekar så du får applåd!
2022-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP