Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi

Är inte summan
av du och jag
vi är grädde på moset
lök på laxen
vi är allt som är extra
strössel på glassen
fjärilarna i magen
fluffet i kudden
bubblorna i läsken
vi är allt som förgyller
och förtrollar
vi är regnbågen
vi är aurora borealis
vi är vårsolens försiktiga glöd




Fri vers (Fri form) av RW3
Läst 69 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-25 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RW3
RW3