Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sängdags

En mjuk kind
Mot ett bröst

Ett sant hjärta

Tick tick

Varmt
Kärleksfullt

Ärliga blå ögon
Slutna

Flätade fingrar
Släta ringar

Somnar

Vaknar

Bredvid




Skapa | Skriva av Nina Nightwish
Läst 80 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-09-25 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish