Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fading


Drar mig in i ett skal
Skyler mitt väsen

Mitt ansikte

I mina tomma händer

Motar hjärtats slag
I den dans som bott
Grott
Menat

Känt

Sväljer hårt
Andas

Släpper




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 103 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-09-26 02:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish