Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i min glädje

det jag vill göra
finns inte ord för
men Gud vet
och kan göra så
jag kan göra´t idag
om han vill

i min glädje
kan han se
en blomma
av stål
och höra
den klaga
på hur
taskigt jag haft det
sen 1978

men nog
känner jag glädje
då Gud verkar
i min värld
'
vore lögn
att förneka det




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-26 03:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP