Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Kan man alltid lita på "andras" energi. ..?)


"Tvivelsutan. ..när det även börjar svida utför teverutan."



Ja visst gör det ont
När kroppar brister

Och människor liv
-hanken mister

Men även när energi
försörjningen har
sina brister

I det hemska krigets
Fruktansvärda tvister

Känns det som man
satt fast i något slags
Putin-kalsong klister

Från morgon till kvällar
Får man vara beredd
på ytterligare många
personligt kommande
ekonomiska smällar

Så frågar du inte längre
Vad din "plånbok" kan
göra för krigs-krizen

Utan vad krigs-krizen gör
för just din lilla "plånbok"



Och om det verkligen
Är värt just din lidande
uppoffring?


Ja visst gör det ont
När kroppar brister


Och människor liv
-hanken mister


Men även när energi
-försörjningen har
sina brister. ..














Övriga genrer (Drama/Dialog) av Sefarge VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-26 07:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP