Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Livs-uppdraget. ..*



Ej heller en liten krypande
larv kommer undan tidens
kyla.

Tar sig mödosamt fram på
grusvägen,in mot skogs
-backen. Där den på ett
strå skall övervintra.

Och vid nästa vår förvandlas
till en vacker fjäril.

Än så är det lång tid dit,
med ett liv som hänger
på en skör tråd.

Men ändå överlever på
något sätt?

Medans jordklotets var
-elser blir färre o färre

Och mänsklighetens
påfund breder ut sig
och blir etter värre o
värre?






Fri vers av Sefarge VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-09-26 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP