Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Menar inte att vara egoistisk.. Men lik förbannat så tycker man synd om sig själv. ( Livets ryggsäck)


Saknar dina starka händer om mina höfter

Varför finns vägar i livet
Där känslan
Övervinner förståndet

Man vet så väl att det kommer göra ont
Ändå vandrar man smärtans väg

Inte bara en
Utan flera gånger
Under en livstid

Där kärleken
Bränner tårar
Under ögonlocken

Och saknaden i en längtan
Blir en sorg

I det som aldrig blev





Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 129 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-09-26 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish