Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta chansen

Göra en förändring

I livet

Balansera försiktigt

På en tråd

Kan brista

När som helst

Om du inte

Släpper taget

Gå före

Hela tiden

Lyfter upp

Av din  egen styrka

Våga chansa

Hoppa på

Förändringens tåg

Skapa en  dag

Gå vidare

Klar för 

Något nytt




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-26 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP