Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Deppigt

Som om jag aldrig
vore mer än löven på
mina egna skor.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-26 16:08



Bookmark and Share


  XIII
Hellre på en under dina skor ;)
Vackert ordat
2022-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP