Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DET FINNS DE SOM MISSUNNAR ANDRA

Det finns de som missunnar andra

att vara gifta livet ut

Det finns de som hemskt gärna glappar

med sin stora och äckliga trut

Men en dag ska lien nå dem

En skepnad ska träda fram

Och de kan inte rå på den

ty de hatade Guds Lamm

 

LARZ GUSTAFSSON 26/9 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 121 gånger
Publicerad 2022-09-26 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP