Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlekens väg

En fot framför den andra ska vi gå,
dit vi ska vet varken du eller jag,
tids nog kommer hjärtat leda oss hem,
resan dit är vad som är meningen.




Fri vers (Fri form) av fromsandrawithlove
Läst 73 gånger
Publicerad 2022-09-26 17:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vilket hem?
2022-09-26
  > Nästa text
< Föregående

fromsandrawithlove