Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När känslan är borta.

Det finns där
Djupt i dina ögon.
Ja, det glöder
Den eld som du tror är död.
I livet
Liksom i medvetandet.
Ja, jag ser dig
Den du vill vara.
Men känslan är borta
Ett hjärta i otakt.
Drömmen lever
Men hopplösheten förlamar.
Jag är här
Finns här för dig.
Mina andetag
Väntar. På dig.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-09-26 17:27



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande om saknad.
2022-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP