Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skatfilosof

flock

slitvargar, lathundar

skatan begrundar

utifrån sett

frånsett utkikspunkt

torntoppen

det är toppen i tornet

längst in i tryggheten

utanför det som syns utanför

inifrån kikaren skälver ytan

skäller slitvargar, lathundar

ute på gatan

begrundade av honom

skatan

en flock, var den hans




Fri vers av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-09-26 17:47



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Kan tolkar den på många vis , fin
2022-09-27

    ej medlem längre
"Skatfilosof" , haha, - en rolig titel som lägger ribban för kommande text. Texten är klurig och lustig. Ett förträffligt ordvrängeri. :-)
2022-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP