Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KAMPKANALEN

God afton

Här är Kampkanalen

Ett forum för konfrontation

Nu tar vi upp en kamp mot kvalen

En rungande proklamation

Från parkbänkar och busshållplatser

fabriker, gruvor, kalhyggen

det stiger upp en trotsig kampsång

från skeppsvarv och från husbyggen

 

När högerspöket börjat härja

så drar vi genast ut i strid

med sabel och med slipad värja

i denna mörka midnattstid

Vi hugger sönder babelstornen

och hednatemplen brännes ner

Så länge det finns bläck i hornen

så ska vi producera mer!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 26/9 2022

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2022-09-26 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP